driekant.nl

Driekant vitale voeding

Ambachtelijk, sociaal, lokaal en supergezond

Driekant vitale voeding

Biologisch, ambachtelijk en sociaal: bij Driekant bakken we al 25 jaar met liefde en aandacht kwalitatief hoogwaardige producten. En het mooie is: die hoef je niet van ver te halen. Kijk maar naar onze nieuwste lijn met vitale producten die perfect passen in een gezond voedingspatroon. Met ingrediënten die voor een groot deel geteeld zijn op Nederlandse bodem. 

Onze nieuwe producten in de webshop

Zonnebloem crackers

Proefpakket MOOI eten - lokale keten

Wat maakt de nieuwe lijn van Driekant uniek?

De oergranen in de nieuwe lijn hebben een positief effect op onze energie en vitaliteit. Ze bevatten namelijk volkoren ingrediënten die al hun voedingsstoffen, mineralen, sporenelementen en vezels behouden hebben.

Boekweit, naakte haver en naakte gerst. Grote kans dat je ze weinig eet, al helemaal niet van Nederlandse bodem. Gelukkig zijn deze robuuste oude granen weer in opkomst. Ze dragen namelijk bij aan een gezonde bodem, biodiversiteit, een prachtig landschap en ook nog eens aan jouw vitaliteit. Daar maken we bij Driekant graag gebruik van.

De ingrediënten: heb je ooit koekjes van naakte gerst gegeten? Of koekjes met slechts 8 gram suiker per 100 gram? Toch smaken onze koekjes heerlijk lichtzoet. Komt door het kastanjemeel en het beetje oerzoet dat erin zit.

Proefpakket MOOI eten - lokale keten

Bestel een proefpakket in onze webshop
MOOI eten lokale keten

MOOI eten uit lokale keten

Stel je voor: lokale, gezonde producten uit regeneratieve landbouw, deze weer leren bereiden tot prachtige, voedzame maaltijden, de hand schudden die je voedt, de passie en liefde van de boeren en telers proeven, verbinden met je leefomgeving, prachtige (voedsel)landschappen, leven met de seizoenen, eerlijke prijzen voor de boer en een sterke sociale cohesie. Wij zijn dit allemaal, sinds de industrialisering, als samenleving steeds meer kwijtgeraakt. Maar door alle crises, is het urgenter dan ooit dat we dit weer terugbrengen. Daar zetten wij ons elke dag met veel passie voor in!

Wij inspireren je graag om meer lokaal en MOOI te gaan eten. We informeren je over wat ‘MOOI eten’ voor je gezondheid kan doen. Wij willen je laten ervaren en proeven dat ‘MOOI eten’ niet alleen vult maar je vooral voedt.

Mooi Eten-Mooi Leven-COVER 2022 650 KB.d3667fe2

Bestel vitale voeding online

Wist je dat onze bijzondere producten online te bestellen zijn?

Shopping Basket