WINKEL EN LUNCH CAFÉ

Leer ons en het bedrijf beter kennen

ONZE PRODUCTEN

De aandacht voor mens en product is zichtbaar in ons brood en banket. Ons productieproces blijft dus ook klein en dichtbij de mens. Ieder brood is handgemaakt en meerdere ogen controleren de continuïteit van kwaliteit van het kleinste koekje tot de grootste bestelling.


Bakkerij en Lunchcafe

Een kijkje in de keuken

Een bezoek aan Driekant betekent een keuze voor smaak en sfeer. Het bijzondere aan onze winkel annex lunchroom is dat u niet alleen kunt genieten van onze producten, maar ook letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen. Nou ja, de bakkerij dan. 

 Driekant is een ambachtsbedrijf. Daar beleven wij zelf veel plezier aan. We maken kwalitatief hoogwaardige producten, en daar zijn we trots op. U mag dus best een beetje over onze schouder meekijken. Sterker nog, dat vinden we leuk. Daarom zit de bakkerij volkomen in het zicht. U kunt zien hoe wij het doen. En wij kunnen zien hoe u geniet. 


de WINKEL

Verse biologische producten

Driekant staat bekend om haar verse producten; van brood tot gebak. Daar doen we hard ons best voor. Onze bakkers beginnen elke ochtend vroeg om ervoor te zorgen dat we vanaf 8.00 uur vers brood voor onze klanten op de plank hebben liggen. 

Al onze producten bakken wij ter plekke in onze eigen ovens. Dat is uniek: tegenwoordig komen veel bakkersproducten uit de fabriek. Maar bij Driekant staan we achter de meerwaarde van het ambachtelijke productieproces. Daarom houden we alles graag zelf in eigen hand. Van het bereiden van het deeg tot het afbakken van het brood. Zo weten we zeker dat onze producten zo uit de oven in het schap of op het bord belanden. Verser kan het niet! 


lunchcafé

Unieke, warme en sfeervolle plek

Ons lunchcafé is een unieke, warme en sfeervolle plek om even bij te komen met een kop koffie en elkaar te ontmoeten. Van heinde en verre komen onze klanten naar de Driekant. In ons middeleeuwse pand kunt u genieten van een ontbijt, een lunch of gewoon een kop koffie met iets lekkers erbij. 

Op welke plek je ook zit, je hebt altijd vrij uitzicht op de levendige bakkerij en de straat. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en ontdek onze lunchroom zelf.

broodcafe

Locatie

Je vindt ons achter het NS station Zutphen, In de wijk Noorderhaven. Het industriële erfgoedpand uit 1887 is gebouwd als broodfabriek. Driekant Ambachtscentrum geeft op een innovatieve manier inhoud aan de oude broodfabriek en zorgt er voor een eigentijdse broodgeur, ambachtelijk werk en smaakvolle biologische producten.

BroodCafe.nl

Ontmoetingsruimte

Unieke, warme en sfeervolle plek

Driekant Ambachtscentrum is gevestigd in een prachtig, authentiek, middeleeuws pand in het centrum van Zutphen. De ligging is ideaal voor een vergaderlocatie: zowel goed bereikbaar met de auto als met het OV. Het ligt op 7 minuten loopafstand van het Centraal Station en er is voldoende parkeermogelijkheid in de buurt. 

 Driekant heeft prachtige accommodaties te huur voor grote en kleine (bedrijfs)bijeenkomsten, tot maximaal 45 personen. Wij hebben ook ruimtes die geschikt zijn voor kunstzinnig werken, meditatie en yoga en het houden van consulten. Je kunt gebruikmaken van een flip-over, dvd speler, yogamatjes en kussentjes, en eventueel ook van het kunstzinnig materiaal. 

 Wij ontvangen organisaties en bedrijven op onze welbekende, gastvrije wijze. Dat betekent dat we ook de gewenste catering verzorgen. Koffie, thee, gebak, ontbijt, lunch of borrel: het kan allemaal. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen. Voor speciale gelegenheden kunnen onze bakkers uw tafel desgewenst aankleden met een feestelijke taart.