Dat al hun producten biologisch zijn, is voor Marijn Smit vanzelfsprekend. Zijn vader, oprichter van Ambachtscentrum Driekant uit Zutphen, bakte al uitsluitend biologische broden. De keuze voor biologisch werd daarmee al gemaakt ruim voor het bio-keurmerk bestond. De biologische bakkerij is in de afgelopen jaren gegroeid en steeds meer afnemers weten Driekant te vinden. Allereerst vanwege de kwaliteit van de producten. Maar ook vanwege de maatschappelijke boodschap die deze producten de consument meegeven. ‘Juist het verhaal achter het product, dat willen we vertellen.’…….
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren terwijl u door de website navigeert. Van deze cookies worden de cookies die als noodzakelijk zijn gecategoriseerd in uw browser opgeslagen, omdat ze essentieel zijn voor de werking van de basisfuncties van de website. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Deze cookies worden alleen in uw browser opgeslagen met uw toestemming. U hebt ook de optie om deze cookies te weigeren. Het afmelden voor sommige van deze cookies kan echter een effect hebben op uw browse-ervaring.