driekant.nl

Ons pand

Op zoek naar sfeervolle ruimte voor vergaderingen en ontmoetingen?

Ontmoetingsruimte

Unieke, warme en sfeervolle plek

Driekant Ambachtscentrum is gevestigd in een prachtig, authentiek, middeleeuws pand in het centrum van Zutphen. De ligging is ideaal voor een vergaderlocatie: zowel goed bereikbaar met de auto als met het OV. Het ligt op 7 minuten loopafstand van het Centraal Station en er is voldoende parkeermogelijkheid in de buurt. 

 Driekant heeft prachtige accommodaties te huur voor grote en kleine (bedrijfs)bijeenkomsten, tot maximaal 45 personen. Wij hebben ook ruimtes die geschikt zijn voor kunstzinnig werken, meditatie en yoga en het houden van consulten. Je kunt gebruikmaken van een flip-over, dvd speler, yogamatjes en kussentjes, en eventueel ook van het kunstzinnig materiaal. 

 Wij ontvangen organisaties en bedrijven op onze welbekende, gastvrije wijze. Dat betekent dat we ook de gewenste catering verzorgen. Koffie, thee, gebak, ontbijt, lunch of borrel: het kan allemaal. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen. Voor speciale gelegenheden kunnen onze bakkers uw tafel desgewenst aankleden met een feestelijke taart.

Shopping Basket