driekant.nl

Driekant Zutphen beste bio broodafdeling van Nederland.
Jury: ‘Betrokkenheid vanuit een authentieke drive.’

Driekant Zutphen beste bio broodafdeling van Nederland.

Na een flinke vertraging door het Corona-virus, zijn voor de allereerste keer de Bio Winkel Awards uitgereikt. Het doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche positief in de spotlights te zetten. Daarbij zijn een aantal voor de branche belangrijke categorieën speciaal uitgelicht, waaronder dus de broodafdeling.

Driekant is de winnaar in deze categorie en wij mogen ons dus een jaar lang de beste bio broodafdeling van Nederland noemen.

Begin van dit jaar konden klanten van de deelnemende winkels aan de hand van een online vragenlijst hun favoriete winkel beoordelen. De deelnemers per categorie met de hoogste klantbeoordeling zijn vervolgens bezocht door een vakjury.

De vakjury voor de categorie ‘bio broodafdeling’ werd gevormd door specialisten van bakkerij Verbeek, bakkerij Van der Westen en adviesbureau Timeli.

Juryrapport
Driekant uit Zutphen is natuurlijk meer dan een broodafdeling; het is eigenlijk een biologische bakkerij. De jury heeft ze aangewezen als winnaar in deze categorie vanwege de hoge betrokkenheid en social care vanuit een authentieke drive. Zo wordt onder andere hun unieke leerwerktraject genoemd voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. ‘Op en top ondernemer met een sociaal hart.’, aldus de vakjury.
Bovenal is Driekant natuurlijk een kwaliteitsbakker met een ruim biologisch assortiment ambachtelijk bereide producten.

Deel dit bericht:

Shopping Basket