driekant.nl

Driekant is in eerste instantie gewoon een ‘zaak’, met een eigenzinnige uitstraling. Wie goed kijkt, ziet veel personeel aan het werk, meer dan in een gemiddelde bakkerij. Bijzonder aan Driekant is dat commerciële activiteiten met succes worden gecombineerd met praktijkopleidingen voor mensen die (nog) geen aansluiting vinden bij de reguliere arbeidsmarkt. 

Driekant bouwt aan een wereld waarin iedereen zich kan en mag ontwikkelen. Maar hoe doen we dit? In een serie van 10 afleveringen krijgt u aan de hand van interviews met onze medewerkers een kijkje achter de schermen.

Driekant is al 22 jaar sociaal ondernemer en gebruikt haar bedrijf om middels diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten de afstand van mensen tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dat betekent dat wij mensen de kans geven om ervaring op te doen met werken, waardoor hun kansen op een baan stijgen. 

Als mensen bij ons in een leerwerktraject komen, maken ze kennis met alle aspecten van werken: teamwork, plannen, netjes werken, klanten helpen en samenwerken met collega’s. Of ze nu bakker zijn of gastvrouw, alles is erop gericht om goed te functioneren in een team en te groeien als persoon. Ze worden bij al hun activiteiten professioneel begeleid door vakkrachten.

Leergarantieplan

Driekant bouwt aan een wereld waarin iedereen zich kan en mag ontwikkelen. Al 22 jaar beoogt Driekant als sociaal ondernemer middels diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten de afstand van mensen tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Met het Leergarantieplan zet Driekant zich in om niet alleen de afstand van mensen tot de arbeidsmarkt te verkleinen, maar ook om de afstand van de arbeidsmarkt tot de mensen te verkleinen.

Meer informatie: www.leergarantieplan.nl

 

Deel dit bericht:

Shopping Basket