driekant.nl

BROODCAFE

Een plek om heerlijk te lunchen of dineren!

Broodcafe

Locatie

Je vindt ons ook achter het NS station Zutphen, In de wijk Noorderhaven. Het industriële erfgoedpand uit 1887 is gebouwd als broodfabriek.

Driekant Ambachtscentrum geeft op een innovatieve manier inhoud aan de oude broodfabriek en zorgt er voor een eigentijdse broodgeur, ambachtelijk werk en smaakvolle biologische producten.

Ons Ambacht

Lekker eten met 100% biologische ingrediënten

Een plek om heerlijk te lunchen of dineren! Achter station Zutphen in het mooie Noorderhavenkwartier is Broodcafé gevestigd in de historische broodfabriek.

In maart 2015 is Broodcafe ontstaan als een nieuw initiatief van biologische bakkerij Driekant Ambachtcentrum. Sinds 2 jaar is ons pand uitgebreid met een nieuwe aanbouw en combineren we door het bedrijf heen ambacht met een toegankelijke menukaart. Zo zijn al onze broden met de hand gemaakt in bakkerij Driekant in de binnenstad maar serveren wij ook hamburgers en verse frieten. Terwijl u geniet van uw 100% biologische maaltijd heeft u uitzicht op onze patisserie waar alle gebak en koek op authentieke wijze wordt bereid.

Shopping Basket