Driekant bakt het brood waar deze tijd om vraagt!

Er is een verandering van brood eten aan de gang in Nederland. Zo schakelen veel mensen over van tarwe- naar speltbrood. Steeds meer mensen willen minder koolhydraten en minder gluten in hun voeding. In sommige publicaties wordt het eten van brood zelfs afgeraden. Bij Driekant is er daarom in de afgelopen maanden hard gewerkt aan bijzondere broodinnovatie. Het uitgangspunt hierbij is dat brood eten in eerste instantie een feest moet blijven, dus bovenal lekker moet smaken. Daarom willen wij zo veel mogelijk keuze over laten aan de klant. U beslist zelf wat u wel of niet gezond vindt voor uw eigen lichaam. Daarom bakken wij bij Driekant altijd al heel veel soorten brood met verschillende granen en zaden. Met het Haver Amandelbrood doet de Driekantbakkerij een belangrijke nieuwe toevoeging aan het assortiment. Het brood bevat uitsluitend graansoorten welke geen gluten bevatten. Door het gebruik van vezel- en olierijke zaden bevat het brood weinig koolhydraten. Met 15% amandelmeel is het brood heel voedzaam en licht verteerbaar. Amandelen bevatten veel vitamine B en E en magnesium. Haver werkt cholesterol verlagend. Haver staat tevens bekend als langzaam suikerafgevend en bevat ook veel vitamine B. Volledige ingrediënten zijn: havermeel, havermout, havervlokken, rijstmeel amandelmeel, gekookte rijst, lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad, ei, gist en zout. Alle ingrediënten zijn van 100% gecertificeerde biologische afkomst.

Bewaaradvies

Het brood kan een aantal dagen buiten de koelkast in plastik bewaard worden. In de koelkast in plastic kan het brood ca 1,5 week worden bewaard. Bij het invriezen verliest het brood zijn structuur en zal na ontdooien snel uit elkaar vallen. 

Het Haver-Amandelbrood wordt gebakken in onze bakkerij waar ook tarwe wordt verwerkt en kunnen dus sporen van tarwegluten bevatten.

 

Op de hoogte, op uw manier

Onze facebook pagina  

Volg ons via Twitter 

Via onze nieuwsbrief

Vul ons contactformulier in om 4 keer per jaar onze nieuwsbrief digitaal te ontvangen