12 december 2017 in Antropia Driebergen

“Wat de maatschappij de komende 21 jaar van ons vraagt en wij zelf kunnen realiseren“

Ter ere van de 21e verjaardag van Driekant Ambachtscentrum

21fonteinen

Lees er over op de Fontein 21 website.

Aandacht voor ons dagelijks brood

aandacht-voor-broodDe laatste tijd krijgt 'brood' veel aandacht in de verschillende media. De berichten zijn niet altijd even positief, maar het zorgt wel dat steeds meer mensen zich bewust bezig gaan houden met hun dagelijkse voeding. Driekant is daar blij mee! Wij maken graag gebruik van nieuwe inzichten bij het ontwikkelen van onze producten. Zo hebben wij Haver-Amandelbrood ontwikkeld. Een geheel nieuw soort brood dat geen gluten bevat, koolhydraatarm, heel voedzaam en bovenal heel lekker is!

Eerlijk handel begint bij iedere voordeur!

Ambachtseconomie

Nu het weer tegen Pasen loopt, doen de ambachtslieden in de Lange Hofstraat weer hun inkopen. De bakkers hun meel en zuidvruchten, de bloemist mooie handgemaakte vazen, de modezaken zorgen er voor dat we op ons Paasbest gekleed kunnen zijn en natuurlijk niet te vergeten de Fairtrade chocolade paaseitjes.

Op de hoogte, op uw manier

Onze facebook pagina  

Volg ons via Twitter 

Via onze nieuwsbrief

Vul ons contactformulier in om 4 keer per jaar onze nieuwsbrief digitaal te ontvangen