Mensen met een ambacht

medewerkersBij Driekant werken diverse medewerkers samen. Professionele bakkers, verkoopmedewerkers, stagiaires, leerlingen. Geen medewerker heeft dezelfde weg naar Driekant bewandeld, waardoor er een gemeleerd gezelschap is ontstaan.

Driekant heeft een aantal vaste bakkers en leerlingen en daartussendoor werken er mensen tijdelijk. Dit betreffen scholieren, of mensen vanuit een traject aangespoord door de gemeente of het UWV.  De diversiteit aan mensen zorgt altijd weer voor gezellige taferelen.

Wat ons samenbrengt zijn 2 ingrediënten: liefde voor het bakkersambacht en kunnen genieten van het samenwerken.

 


Wij zijn op zoek naar horeca talent!


In ons veelzijdige biologische bakkersbedrijf zijn wij op zoek naar versterking in onze lunchroom/winkel. Kan jij zelfstandig werken, ben je klantgericht en flexibel in de omgang met verschillende collega’s? Dan is dit iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar collega’s met horeca-ervaring die wij flexibel in kunnen zetten; voor 15 tot 25 uur per week.

Je past goed bij ons team als je;
- aantoonbare horeca-ervaring hebt
- affiniteit met biologische producten hebt
- stressbestendig bent en kan omgaan met een losse werkomgeving
- organisatorisch inzicht hebt
- goed kunt samen werken met mensen met verschillende maatschappelijke achtergronden

Herken jij jezelf hierin, ben je niet vies van kei hard werken en heb je zin om voor het mooiste bedrijf van Zutphen aan de slag te gaan? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stuur je CV en motivatie mee en wij nemen contact met je op!


 Leuke, afwisselende werkplek voor scholieren en/of tussenjaarstudenten


Ben jij op zaterdag en minimaal een andere dag in de week beschikbaar? Of misschien zelfs wel meer omdat je net klaar bent met je examens.... Dan wij zijn op zoek naar jou!
Zowel voor scholieren als tussenjaarstudenten zijn er mooie werkmogelijkheden binnen winkel/lunchroomteam.

Herken je je hierin?
- klantgericht
- flexibel inzetbaar
- energiek
- een echte team-player

Stuur je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Driekant is altijd op zoek naar horeca talent m/v (open sollicitatie)

Wat is er nodig? Hieronder staan een aantal eisen die echt van belang zijn om hier te kunnen werken.

We zoeken iemand die

- Gewend is zelfstandig te werken
- Horeca ervaring heeft
- Gemakkelijk met collega’s communiceert;
- Relevante ervaring en/of kennis heeft
- Van de verkoop van (biologische) produkten
- met bereiden van eenvoudige gerechten: verse broodjes, smoothies e.d.;

- Sterk service en klantgericht is: je houdt voortdurend contact met de klanten en zorgt ervoor dat ze snel bediend worden, met oog voor detail.

- Die gemakkelijk in de dynamiek van Driekant kan meebewegen en daarmee bedoelen we dat je snel kunt schakelen tussen de verschillende uitvoerende taken zonder het overzicht te verliezen: het ene moment zijn het de broodjes die je aandacht vragen, het andere moment een vraag van een klant;

- Kennis heeft van voedselveiligheidsaspecten (HACCP) en alles wat daarmee samenhangt;

- Affiniteit ( en bij voorkeur kennis van) biologische producten;

Kortom een zeer afwisselende combinatie functie van verkoop- en horeca activiteiten.
Een relevante vooropleiding strekt tot aanbeveling maar is niet in alle gevallen doorslaggevend. Kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn zeker zo belangrijk

Werken bij Driekant betekent dat de bakkers CAO van toepassing is. Het betekent ook werken in bijzondere omgeving met mooie producten wat je veel voldoening kan geven.
Respect voor de mens en alle verschillende menselijke kwaliteiten staan hoog in het vaandel.

Geef in je schrijven duidelijk jouw kwaliteiten aan in relatie tot de eisen die worden gesteld en stuur je schrijven en CV uitsluitend aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Kunst in de Kelder

Maandelijks hebben we een wisselende tentoonstelling in 't Gulden Gewelf. Soms van werk gemaakt in het Driekantatelier van cursisten van de Driekantschool, een andere keer van een kunstenaar die is uitgenodigd.