Chocola

ChcoladeDe ene chocola is de andere niet. Bij Driekant houden we van pure smaken. Daarom zijn we gespecialiseerd in massieve chocoladerepen en brokken. Onze chocolade is gemaakt van biologische, fair trade ingrediënten. Dat zorgt voor een volle romige smaak. In een test met een smaakpanel stak deze chocolade er met kop en schouders bovenuit. De grote plakken zijn verkrijgbaar in puur, melk en wit, en in andere varianten, bijvoorbeeld met noten of stukjes fruit. Heerlijk om te eten, maar ook leuk om weg te geven. Bijzonder aan de grote gladde plakken is namelijk dat u er een naam in kunt laten graveren. Een lekker persoonlijk cadeau!

Olijfolie

Olijfolie van Driekant geldt als een echt topproduct. Omdat we in alle opzichten waarde hechten aan kwaliteit, hebben we de bedrijven die ons de olie leveren zelf bezocht. Daardoor weten we zeker dat hun productiewijze past bij die van ons: kleinschalig, ambachtelijk en 100 procent biologisch. Het gaat om MagWm OlivOlio van Michel en Joelle Renders uit het Italiaanse Ligurië. Zij werken met een eeuwenoud procedé. Het resultaat: smaakvolle en geurige oliën in diverse soorten. De oliën zijn voorverpakt, omdat dit de kwaliteit ten goede komt.

 

Masterclass: zelf brood bakken

Bakker openTweemaal per jaar geven vader Henk en zoon Piet een Masterclass broodbakken. Je kan dan zelf ervaren wat echt kneden is en wat rijstijden en temperatuur te maken hebben met thuis een goed brood bakken.