Brood en banket

brood bakken bij de Driekant

Bakken is een prachtig ambacht en dat willen we graag in ere houden. Daarom staan kleinschaligheid en een ambachtelijke werkwijze bij Driekant hoog in het vaandel. Daarbij kiezen we bewust voor biologische ingrediënten, liefst van regionale herkomst. Dat staat garant voor een pure smaak en optimale versheid, en dat proef je.

brood van de Driekant

Ons brood en banket worden de hele dag door vers bereid. Het broodassortiment bestaat uit meer dan 30 verschillende soorten. Of u nu van super licht houdt of een liefhebber bent van een lekker stevig bolletje, van 'gewoon' Hollands tot een mediterrane touch, er zit voor iedereen wel wat bij. De meeste broodsoorten worden elke dag gebakken. In het weekend bakken we ook wat luxere broodsoorten. En natuurlijk is er elke dag een verrassing in de vorm van 'het broodje van de dag'. Keuze genoeg dus.
Ook op het gebied van banket valt er van alles te kiezen, zowel wat zoete als hartige lekkernijen betreft. Van engelenkus tot kaasragoutbroodje, het is allemaal met zorg bereid. Kom proeven!

bakker aan het werk bij de Driekant

Masterclass: zelf brood bakken

Bakker openTweemaal per jaar geven vader Henk en zoon Piet een Masterclass broodbakken. Je kan dan zelf ervaren wat echt kneden is en wat rijstijden en temperatuur te maken hebben met thuis een goed brood bakken.

Driekant brood verkrijgbaar op de markt

Driekant op de marktDe lekkernijen van Driekant kunt u niet alleen bij de bakkerij van Driekant kopen. Verschillende natuurvoedingswinkels verkopen dagelijks ons brood.

En diverse samenwerkende ondernemers zorgen er wekelijks voor dat ons brood ook verkrijgbaar is op de verschillende plaatselijke markten, zoals in Apeldoorn, Brummen, Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Lochem

 

 

Skal keurmerk

EU Organic Logo Colour OuterLine rgbMet dit keurmerk bent u er honderd procent zeker van dat het product biologisch is. Ofwel: dat het voldoet aan Europese wettelijk gestelde normen voor biologische producten en productiemethoden.

Dat wil onder meer zeggen, dat aan eisen ten aanzien van het milieu wordt voldaan.