Biologische producten voor iedereen

assortimentOok mensen met een allergie of dieet kunnen genieten van de producten van Driekant. Wij maken producten zonder suiker, zonder tarwe en zonder koemelk.

Zonder suiker

Aan ons brood is geen suiker toegevoegd. We hebben ook gebak zonder suiker (dit is gezoet met moutstroop): het sinaasappelkwarkgebak, de appelflap, het koffiebroodje, de speltcarré, de hazelnootpof en de haverkoek. Voorverpakt zonder suiker: suikervrije koekjes en de energiestaafjes/energiebonbons. De overige producten zijn gezoet met rietsuiker.

Zonder tarwe

Voor mensen die niet tegen tarwe kunnen, hebben wij diverse producten met spelt. Spelt is een oud graan dat lange tijd in de vergetelheid is geraakt, maar dat weer is 'herontdekt'. Dat is niet voor niets, want spelt bevat waardevolle eiwitten die door hun bijzondere samenstelling vriendelijk voor de darmen zijn dan het glutenrijke tarwe.
Producten zonder tarwe zijn: speltbrood (gist en desem), speltcarré, de appelspeltmuffin en het appelspelttaartje.

Zonder koemelk

In de meeste broodsoorten is geen koemelk verwerkt. Kijk voor meer informatie op de ingrediëntenlijst. Gebak zonder melk: appelflap, speltcarré en energiestaafjes/energiebonbons.