Vroeg & vers

Driekant staat bekend om zijn verse producten. Daar doen we ook hard ons best voor. Onze bakkers beginnen elke ochtend  vroeg, om te zorgen dat er vanaf 8.00 uur vers brood voor u op de plank ligt. 

totaal driekant

Het unieke is dat alles ter plekke gebakken wordt in onze eigen ovens. Dat is bijzonder, aangezien de meeste bakkersproducten tegenwoordig uit de fabriek komen. Maar bij Driekant geloven we in de meerwaarde van het ambachtelijke productieproces, en daarom houden we alles graag zelf in de hand, van het bereiden van het deeg tot het afbakken van het brood. Zo weten we zeker dat onze producten zo uit de oven in het schap of op het bord belanden. Verser kan het niet!

Driekant winkel

 

Driekant brood verkrijgbaar op de markt

Driekant op de marktDe lekkernijen van Driekant kunt u niet alleen bij de bakkerij van Driekant kopen. Verschillende natuurvoedingswinkels verkopen dagelijks ons brood.

En diverse samenwerkende ondernemers zorgen er wekelijks voor dat ons brood ook verkrijgbaar is op de verschillende plaatselijke markten, zoals in Apeldoorn, Brummen, Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Lochem

 

 

Skal keurmerk

EU Organic Logo Colour OuterLine rgbMet dit keurmerk bent u er honderd procent zeker van dat het product biologisch is. Ofwel: dat het voldoet aan Europese wettelijk gestelde normen voor biologische producten en productiemethoden.

Dat wil onder meer zeggen, dat aan eisen ten aanzien van het milieu wordt voldaan.