Een kijkje in de keuken

bakkers aan het werk

Een bezoek aan Driekant betekent een keuze voor smaak en sfeer. Het bijzondere aan onze winkel annex lunchroom is dat u niet alleen kunt genieten van onze producten, maar ook letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen. Nou ja, de bakkerij dan.

Driekant is een ambachtsbedrijf. Daar beleven wij zelf veel plezier aan. We maken kwalitatief hoogwaardige producten, en daar zijn we trots op. U mag dus best een beetje over onze schouder meekijken. Sterker nog, dat vinden we leuk. Daarom zit de bakkerij volkomen in het zicht. U kunt zien hoe wij het doen. En wij kunnen zien hoe u geniet.

bakkerij de driekant

 

Driekant brood verkrijgbaar op de markt

Driekant op de marktDe lekkernijen van Driekant kunt u niet alleen bij de bakkerij van Driekant kopen. Verschillende natuurvoedingswinkels verkopen dagelijks ons brood.

En diverse samenwerkende ondernemers zorgen er wekelijks voor dat ons brood ook verkrijgbaar is op de verschillende plaatselijke markten, zoals in Apeldoorn, Brummen, Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Lochem

 

 

Skal keurmerk

EU Organic Logo Colour OuterLine rgbMet dit keurmerk bent u er honderd procent zeker van dat het product biologisch is. Ofwel: dat het voldoet aan Europese wettelijk gestelde normen voor biologische producten en productiemethoden.

Dat wil onder meer zeggen, dat aan eisen ten aanzien van het milieu wordt voldaan.